Ultima vizită a fost: Acum este 09 Sep 2010 15:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ce este LadyFit Express
MesajScris: 17 Noi 2009 23:01 

Am creat LadyFit la cererea clientelor de la sala. Mi s-a cerut un program care sa includa o schema de antrenament, un program alimentar, recomandari pentru suplimente si masaj si care sa dea rezultate pana la vacanta de sarbatori.

Asa ca am studiat si m-am documentat intensiv in ultimele luni, pentru a gasi cea mai eficienta combinatie de antrenamente care sa aiba rezultate rapide asupra celulitei dar si asupra stratului adipos. Pentru ca celulita si grasimea de pe corp nu sunt chiar acelasi lucru si de multe ori , in cadrul consultatiilor pentru dieta si antrenament, mi s-a intamplat ca fete care nu aveau probleme cu kilogramele, sa se planga in legatura cu celulita.

Programul LadyFit express este un proiect in care accentul cade pe personalizare. De aceea numarul clientelor participante este limitat la 25. Fiecare clienta primeste o schema individualizata de antrenament, de 3 ori pe saptamana, astfel incat la inceputul vacantei de iarna sa scape de cele 3-4 kilograme in exces pentru a fi in forma maxima de Sarbatori. Abonamentele incheiate in cadrul acestui program beneficiaza de 10% reducere din pretul de lista .

Cea mai importanta componenta a programului se refera la o alimentatie controlata, care sa asigure o reducere a stratului adipos dar fara a sacrifica sanatatea organismului si fara a provoca reducerea masei musculare. La LadyFIT am promovat intotdeauna un stil de viata sanatos si exact in aceasta linie se incadreaza si dieta LadyFIT Express.

In unele cazuri este nevoie de suplimente nutritive naturale. Pentru ca vrem sa ne asiguram ca ele sunt de cea mai buna calitate, am apelat la una dintre cele mai mari firme producatoare de suplimente nutritive din Statele Unite ale Americii. Sunt suplimente certificate international, care asigura numai componente naturale si sanatoase. De asemenea, pentru clientele inscrise in programul LadyFIT Express am obtinut o reducere de 10% din pretul de lista al suplimentelor nutritive .

Nu in ultimul rand, tratamentul cosmetic este deosebit de important. Pentru ca de multe ori sportul si dieta pur si simplu nu sunt de ajuns sau nu functioneaza suficient de repede. Asa ca am stabilit cele mai convenabile preturi pentru abonamentele de masaj, cu produse de cea mai buna calitate si cu o profesionista draguta si amabila, care este kinetoterapeut specializat in masaj si care va ofera toate informatiile de care aveti nevoie despre cremele profesionale si tehnicile de masaj care vi se potriv

Pentru orice alte informatii legate de program si modalitatea lui de desfasurare va stau cu drag la dispozitie.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]